14 anys del “Diari d’un Mag” !

Lectura: 2 minuts

Aquest mes de Gener, hem celebrat els 14 Anys del “Diari d’un Mag” !

A continuació… El Daniel del present farà el comentari sobre l’article que va escriure el Daniel del passat… A veure si seguim pensant el mateix…

L’any 2018 vaig escriure…

“Quan arriben aquestes dates sempre reflexiono sobre el fet que el “Diari…” m’ha ajudat a ser millor mag, he conegut nous amics il·lusionistes, segur que els meus guions són millors (ja que escric cada setmana), he tingut l’oportunitat d’impartir classes d’il·lusionisme, visc experiències màgiques que no m’hagués imaginat mai… Potser tot això m’hauria passat, però ben segur que d’una altra manera… El “Diari d’un Mag” és determinant en la meva vida màgica…

Sí… Segueixo pensant el mateix… El “Diari d’un Mag” i l’espectacle que faig, OFF MÀGIA, penso que són el punt d’inflexió en el que la meva màgia va començar a ser més personal i tot via l’escriptura del blog i dels meus guions. L’escriptura és màgica…

I seguia:

“Inicio aquest any, amb el convenciment que el que importa és la il·lusió que provoca la nostra màgia en els espectadors, que els èxits, hi siguin o no, són relatius, tot passarà…”

Sí, sí… Estic totalment d’acord amb mi mateix del passat… I tot el que m’ha passat des de llavors m’ha servit per reafirmar-me que el que importa és l’art màgic i que l’èxit és relatiu… L’èxit és personal… La satisfacció per les coses ben fetes que cadascú ha de valorar per ell mateix… Aquesta n’és la clau…

“La meva faceta creativa, pel que fa a nous plantejaments màgics és difícil d’expressar en paraules. Hi ha dies, que em falta temps material per escriure-ho tot. Llibretes plenes, que a poc a poc, desenvolupo, buscant constantment, vies per fer realitat aquestes idees màgiques…”

Estic igual… Però ara puc afirmar que, a poc a poc, he aconseguit ser més efectiu en plasmar les meves idees màgiques… I que quan em plantejo un joc nou, tinc molt clar, bastant ràpidament com puc presentar-lo. Un exemple… Des d’Agost a Desembre vaig estar estudiant amb més profunditat que abans, el joc dels cubilets… La quantitat d’idees que van sorgir van ser immenses, però vaig saber separar idees que anaven millor amb la meva màgia… Trobant algunes línies d’investigació clares i no tan dispars… Per tant, la creativitat sense límits s´ha de saber domar per extreure claredats…

“Com a objectius, seguiré treballant per tenir més visibilitat, ja que penso que tanta energia creativa mereix ser compartida… Desitjant mostrar les meves creacions al màxim d’espectadors possibles, per repartir felicitat…

En aquest punt, estic content perquè, anuncio que el 23 de Febrer actuaré a l’Espai d’Art Cincómonos a Barcelona i el pròxim 8 de Març al Teatre El Magatzem de Tarragona. La setmana que ve, donaré més detalls…

El punt culminant de tanta creació i estudi, i el sentit que té, és poder-ho mostrar als espectadors… Per tant, seguim fent camí en aquest objectiu…

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Premi Carl Bucheli a Churches !

Següent Article

Celebrem els 14 anys del “Diari d’un Mag” i OFF MÀGIA dalt dels escenaris !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells