14è Festival Teatre Màgic de Tarragona

Lectura: 3 minuts

Com cada any, el mes de novembre és el del Festival Teatre Màgic de Tarragona. Enguany, el Teatre Màgic, a causa de la situació sanitària, es reinventa i oferirà activitats on-line que tothom podrà gaudir.

Les activitats on-line es caracteritzaran per la creativitat que ofereix l’art de l’il·lusionisme. La creativitat i la màgia ens salvaran de la realitat…

Activitats destacades… Mag Gerard i l’actor Enric Garriga impartiran una interessant masterclass on-line sobre com fer màgia de forma impactant i fàcil a les xarxes socials, Daniel Arbonés estrenarà dos capítols inèdits del seu Programa TV Web “Objectiu Màgic !” i Imanol Ituiño estarà a càrrec de la cloenda, oferint en primícia el seu espectacle màgic virtual.

Mag Gerard dirigeix el Festival Teatre Màgic

“Després de molts mesos treballant, com cada any, per oferir una dotzena d’activitats amb mags internacionals de renom que presentem a la ciutat, hem hagut de refer el programa perquè el públic pugui gaudir igualment de la màgia des de les seves cases” – Mag Gerard

Més mitjans ja se’n fan ressò…

Aquí podràs consultar-ne detalls de la programació… circdelacultura.com

Imanol Ituiño oferirà en primícia el seu espectacle màgic virtual

Seguirem parlant del Festival Teatre Màgic, durant les pròximes setmanes, aquí, al “Diari d’un Mag”

Nota de premsa Teatre Màgic

Arriba el 14è Festival Teatre Màgic a Tarragona

El premi nacional de màgia Imanol Ituiño oferirà en primícia un espectacle màgic virtual on interactuarà amb tots els espectadors des de les seves cases. El Festival Teatre Màgic es reinventa per continuar oferint la millor màgia amb una programació d’activitats en línia.

Màgia interactiva amb Imanol Ituiño el 27 de novembre a les xarxes de Tarragona Jove

El món de l’il·lusionisme es donarà cita a Tarragona per catorzè any consecutiu, durant el mes de novembre, amb l’objectiu d’oferir una selecció de les millors propostes de màgia de l’actualitat. El Festival Internacional Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard, que té una trajectòria destacada dins del món de la màgia.

Després d’un any, la màgia torna a Tarragona i ho fa adaptant-se a la situació sanitària actual. “Després de molts mesos treballant, com cada any, per oferir una dotzena d’activitats amb mags internacionals de renom que presentem a la ciutat, hem hagut de refer el programa perquè el públic pugui gaudir igualment de la màgia des de les seves cases afirma el Mag Gerard.

Per això, tot i que no es podran dur a terme els espectacles previstos als espais escènics, sí que es mantenen la resta d’activitats, en línia. El mag Daniel Arbonés, a través de les xarxes socials de la Biblioteca Pública de Tarragona i de la llibreria Adserà, presentarà l’activitat Objectiu Màgic, edició “especial llibres màgics”, el 10 de novembre, a les 18 h.

En els propers dies s’oferiran diverses activitats relacionades amb el món de l’il·lusionisme, entre les quals destaca una xerrada sobre com fusionar màgia i teatre —amb la col·laboració de l’actor Enric Garriga— i una masterclass sobre com fer màgia de forma impactant i fàcil a les xarxes socials.

La cloenda del Festival anirà a càrrec del premi nacional de màgia Imanol Ituiño, que presentarà en primícia un espectacle de màgia en línia especialment creat per al festival Teatre Màgic i que es podrà veure, el 27 de novembre, a les 21 h, en directe des del Facebook i el canal de You Tube de Tarragona Jove

Més informació a la web oficial www.teatremagic.es i al blog de la web, on s’anirà actualitzant la informació setmanalment.

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag” !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Neix l’Objectiu Màgic !

Següent Article

Mira el Nou capítol “Especial Llibres Màgics” de l’Objectiu Màgic ! ( activitat programada al Festival Teatre Màgic 2020 )

Últims articles de Blog