18è Memorial Li-Chang de Badalona !

Lectura: 1 minut

La setmana passada es va fer pública l’edició número 18 del Memorial Li-Chang de Badalona, festival amb direcció artística d’Enric Magoo.

Enguany, la Menció Honorífica és per Teia Moner.

Com cada any, el Festival oferirà un mes de molta màgia, amb activitats sobre el món de l’il·lusionisme…

Màgia i Humor (demà dissabte dia 10 de Febrer), amb Pepe Viyuela, José Luís Rubiales i Morrison “El Magnífico”.

En pròximes setmanes, la programació continua amb Tea Time de Mag Txema, una Gala Internacional de Màgia amb artistes com Alberto de Figueiredo, Felipe Mejías, Mikael Szanyiel, Aaron Crow, Iván Necheporenka, Iván Zarevich i Arkadio & Bella. Una Gala Solidària, actuacions a biblioteques, tallers, xerrades sobre màgia, trobada de mags… Una gran tasca… Impressionant !

Més informació, web del Memorial Li-Chang.

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

L’any 2004, vaig dissenyar el logo de l’AMIL…

Següent Article

Innocència Màgica…

Últims articles de Blog