19è Festival Internacional de Màgia Festival – Memorial Li-Chang

Lectura: 1 minut

La setmana passada va iniciar a Badalona, el 19è Festival Internacional de Màgia Festival – Memorial Li-Chang. En el programa del Festival, el seu Director Artístic, Enric Magoo, destaca: “El nostre secret: Fer arribar la il·lusió a tots els racons de la ciutat i més enllà.”. Com cada any, la gran quantitat d’activitats que omplen Badalona són un encert.

El pròxim diumenge 17 de Febrer, l’espectacle “Embrossa’t” de Addaura Teatre s’endinsa en la màgia de l’univers Brossa…

El cap de setmana següent, els pròxims 22, 23 i 24 de febrer, el gran esdeveniment del festival, la Gala Internacional de Màgia, presentada per Isaac Jurado, i que comptarà amb les actuacions dels il·lusionistes: Dani Polo, Los Taps, Reynold Alexander, Néstor Hato i Huang Zheng.

A més, també actuaran en diversos actes al Memorial Li-Chang: Mag Txema, Brando y Silvana, Jordi Pota, Mag Gerard, Selvin, la Gala Solidària de Màgia, Tallers de Màgia

Tots els detalls de la programació al programa del Festival: al següent enllaç o al web teatrezorrilla.cat

En seguirem parlant, la setmana que ve, al “Diari d’un Mag”

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

James Hodges

Següent Article

Catàlegs Màgics que inspiren… Tannen’s…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells