29 d’Octubre: “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”

/
Lectura: 1 minut

Tal com vaig anunciar fa unes setmanes, molt aviat iniciarem una col·laboració amb l’espai radiofònic “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio”. Programa de ràdio del Mag Gerard.

Aquesta col·laboració consistirà en què cada mes, avançarem en primícia els temes màgics del “Realitat o Ficció ?” i els ampliarem aquí, al “Diari d’un Mag”.

El Mag Gerard, responsable del “Realitat o Ficció” de “El Matí de Tarragona Ràdio”

Per anar fent boca, us convido a llegir l’article del juny passat, on vaig fer un resum de tots els programes de la primera temporada del “Realitat o Ficció ?”

https://www.magia.cat/archives/4982

Podreu escoltar-los tot esperant el primer programa de la segona temporada que s’emetrà el pròxim Dimarts 29 d’Octubre a Tarragona Ràdio.

També ho podreu llegir i escoltar, aquí al “Diari d’un Mag”

Continuarà…

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Cardini 1957

Següent Article

Escacs i Màgia a La Seca-Espai Brossa…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells