Art màgic

Lectura: 1 minut

La setmana passada vaig il·lustrar el text amb un quadre de El Bosco, que es titulava, “El Prestidigitador”, “the Conjuror”, o sigui “El Mag”… mireu aquí.
Avui se m’ha acudit buscar més quadres amb temàtica màgica…

He trobat aquests dos, d’estils ben diferents:

El Prestidigitador
De Juan Vallejo, més informació aquí.

El Prestidigitador 
De Vicente March y Marco, més informació aquí i aquí.

Els dos, també es diuen “El Prestidigitador”, els dos són d’autors espanyols.

Quan era petit recordo que em costava molt dir la paraula Prestidigitador … Pres-ti-di-gi-ta-dor… intenteu-la dir ràpid, ja veureu que difícil…
Avui m’enrotllaré poc, mireu, mireu els quadres… que diferents que són l’un de l’altre… avui no arribaré a cap conclusió, no té perquè haver-hi sempre una finalitat en tot… mireu els quadres… l’art és màgia, qualsevol art és màgia, de la mateixa manera que la màgia és un art… això últim és una conclusió potser ?

Alguns ja ho sabeu, ja ho he dit aquí més d’un cop, m’agrada recopilar (ni que sigui, com en aquest cas, virtualment), obres relatives a la màgia, pelis amb referències màgiques, sèries de televisió, llibres, còmics, quadres, …  Si en sabeu d’alguna altra, feu-m’ho saber…, ho esmentarem aquí, en un nou capítol, com cada setmana de “El Diari d’un Mag”.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia 

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Els mags que enganyen…

Següent Article

Nena Màgica

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells