Auto bombo promos

Lectura: 1 minut

1,2,3 quina hora és ?

Des dels inicis de off màgia, hem fet anuncis, banners, fotos, cartells de promoció, anades de bola…
I ja fa un temps que tenia al cap reunir-los tots, dins un apartat de la pàgina.
I aquest dia ja ha arribat…
I els lectors del Diari d’un Mag, sereu els primers en poder-hi accedir !!!
Sí, ja que aviat estarà accessible des del web, però com que faré més reformes, doncs, de moment, he decidit mostrar-vos-ho primer a vosaltres.
És molt emocionant per mi, poder començar a reunir sota un mateix sostre, totes les promos que hem anat fent. De moment hi he inclòs 4 apartats, que aniran creixent, perquè hem fet més coses que vull que hi siguin. A poc a poc les aniré incorporant juntament amb les noves que vagin sorgint.
Ah!, i com a exclusiva, he publicat 2 nous Cartells Imaginaris, mai vistos, d’aquells que vaig fer a l’estiu, dos que em van quedar en un racó d’un calaix imaginari…
Tot plegat ho podeu veure, ara mateix, abans que ningú, aquí.

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

El Mundo Mágico de Tamariz – Anuncis ( III )

Següent Article

Hans Klok, Pamela Anderson, Carmen Electra…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells