Avui Bizzaro al “Dimarts Màgics” de l’Escenari Brossa !

Lectura: 1 minut

Inici de temporada. Tornen els Dimarts Màgics de l’Escenari Brossa, que ens permetran gaudir d’il·lusionistes d’arreu del món que realitzen una única actuació a Barcelona.

Avui, dimarts 24 de Setembre, a les 20h30, vingut directament des d’Estats Units: Bizzaro.

La trajectòria de l’il·lusionista inclou la creació de jocs per noms com David Copperfield, el programa de Ellen, The Carbonaro Effect. A més, ha actuat al Magic Castle i als programes de televisió Masters of Illusion o Got Talent.

A continuació, un vídeo que mostra l’actuació de Bizzaro al Magic Castle de Hollywood:

https://www.youtube.com/watch?v=qKlBJN6xi50

Sinopsi de l’espectacle:

La màgia excèntrica actual té nom propi de les mans de Bizarro. Tot un fenomen televisiu en EUA i amb aparicions freqüents a Las Vegas.

Bizzaro ha actuat de costa a costa i va aparèixer en FOX, NBC, The Talent de l’Amèrica i les convencions extremes del canal de viatges. És intèrpret habitual al famós Magic Castle d’Hollywood, CA.

Un espectacle de Bizzaro és tan diferent com sembla. Usant diversos tipus de música i crea una imatge única de comèdia visual que combina un estil neo-vaudeville amb antigues pel·lícules silencioses.

També crea màgia original que es ven a tot el món. Les seves creacions s’han vist fins i tot en programes de televisió com Ellen, The Late, Late Show i Wizard Wars on Syfy. Està especialitzat en la fabricació de màgia per a altres artistes (incloent-hi David Copperfield i Gallagher) i és un director i professor creatiu.

Més informació i adquisició d’entrades, a escenaribrossa.cat

En parlarem, a la crònica de l’espectacle que publicarem, dijous, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dietari Màgic… d’una setmana de Setembre 2019

Següent Article

Crònica… La creativitat optimista de Bizzaro a l’estrena dels Dimarts Màgics de l’Escenari Brossa !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells