Avui comença la 6a Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí !

Lectura: 1 minut

Aquesta edició ve plena de novetats, l’espectacle Déluge de magie nouvelle, que farà descobrir aquest gènere inèdit a tot l’estat, una gala internacional on hi actuaran Javier Botía, Miguel Muñoz, Alana, Adrián Conde, Soljack i Riversson, espectacles unipersonals com el de Dani DaOrtiz, l’espectacle inaugural Somnis de Sorra, espectaculars espectacles de màgia pel carrer, una polsera màgica que dóna accés a la màgia als espais singulars que sempre sorprenen, on hi actuarà, per exemple, Gonzalo Albiñana, l’exposició de Xavier Tapias, que ha estat guardonat amb el Premi FIMAG 2017, les interessants conferències del FIMAG pro, una App amb tota la informació de la fira, un spot oficial que fa somiar

https://www.youtube.com/watch?v=-alvSzW2f1o

Tota la informació de la fira, la trobareu al web de la FIMAG.

Ahir ja va tenir lloc La Gran Festa Solidària

Prop de 300 persones provinents de centres d’atenció especial van seguir les actuacions de David el Mag, Carles Mag, Fernando Espi i Juanky.

A la festa, celebrada al pati del Museu de la Mediterrània, van participar-hi prop de 300 alumnes de centres d’atenció a persones amb discapacitats.

Com ja va essent tradició al “Diari d’un Mag”, viurem la Fira en viu i us en parlarem, durant tot el cap de setmana…

Bon cap de setmana !

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Magic Threads: Miguel Ajo, Imanol Ituiño, Christian Schenk, Magic Wladimir…

Següent Article

FIMAG 2017… Màgia per descobrir…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells