Avui, jo no em perdria… (6)

/
Lectura: 1 minut

Avui, jo no em perdria, al FIMAG 2015

Lari Poppins, el nou espectacle de Mag Lari

Hector Mancha amb el seu espectacle Miénteme… Després de veure la seva fascinant actuació d’ahir a la nit, no puc evitar tenir ganes de descobrir la seva màgia…

– Si no vau veure ahir El Gran Zampano de Civi-Civiac, jo no m’ho perdria, és increïble, amb un final apoteòsic…

La màgia als aparadors…

Ángel Gea, Daniel Collado…

– I el meu instagram, amb fotos de la Fira… 🙂

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…

Anterior Article

Gala Internacional FIMAG 2015 (5)

Següent Article

Demà “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

Últims articles de Blog

Espots Màgics

Els espots publicitaris molt sovint tenen com a font d’inspiració l’art màgic. A continuació una petita