Blane aconsegueix el seu repte…

Lectura: 1 minut

David Blane

Llegiu també, si no ho heu fet ja, els escrits d’aquest matí i d’ahir…
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71325
http://offmagia.blocat.com/post/3633/71161

Escric aquestes paraules després d’haver vist la segona edició del diari ADN, el titular en primera pàgina parla del David Blane, el text és: “Mister Burbuja, sin récord”.
I jo, això, ho trobo molt injust. Tal com he dit al precipitat article d’aquest matí, al Blane li ha faltat 2 minuts per arribar el rècord de permanència sota l’aigua! 7 minuts 8 segons és molt temps!. En la meva precipitació matinal no he escrit que l’han hagut de treure de la bombolla, perquè ja se li estava acabant el temps de vida…
Ha aconseguit estar 177 hores submergit i això sí que és un rècord, una fita que no interessa en els titulars. Titulars negatius que segurament també veurem en altres diaris demà…

Es tracta d’un joc que no ha sortit bé? O simplement és una película que s’acaba d’una forma inesperada ?, perquè sempre han de guanyar els bons?, jo prefereixo que la tensió s’aguanti fins al final, i que aquest final em sorprengui.
Per això, i moltes altres raons, penso que el repte del David Blane ha estat aconseguit, avui i demà tot el món parlarà d’ell, i jo crec que, els nervis, o algun imprevist, ha fet que la història s’acabés així, o ja estava previst… però he de reconèixer que des de l’altra banda de l’atlàntic, i sense veure imatges per la tele, per mi ha mantingut la emoció, ha mantingut la tensió, la curiositat, la màgia potser?, fins al final, i no es tractava d’això? D’un espectacle?, o algú es pensava que es tractava d’un rècord de submarinisme?

Vull agrair als creadors del blog Microsiervos, per haver explicat el repte i posat a l’abast tota la informació, això ha enriquit en continguts el present diari, aneu a veure les últimes aportacions:
http://www.microsiervos.com/archivo/mundoreal/drowned-alive.html

Mireu les fotos a:
http://www.20minutos.es/galeria/1068/0/0/fotos/mago/Blaine/
http://www.elmundo.es/albumes/2006/05/09/david_blaine/

Daniel
diaridaniel@offmagia.com
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

David Blane surt de la bombolla…

Següent Article

OFF MÀGIA: el dossier

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs