Cap de setmana de Gala Internacional Memorial Li-Chang 2017

Lectura: 1 minut

Aquest cap de setmana és el punt àlgid del 17è Festival Internacional Memorial Li-Chang. En total, 4 gales, avui i demà a les 21h, diumenge a les 12h i a les 19h al Teatre Zorrilla de Badalona. Enguany, es lliurarà la Menció Honorífica del Festival, per la seva trajectòria, a l’il·lusionista Hausson.

A les Gales Internacionals, dirigides per Enric Magoo i presentades per Maximilliano Stia, hi actuaran: G. Alexander, Jaime Figueroa, Melodia Garcia Rigolo, Marc Métral i Raúl Alegría.

Aquesta és la sinopsi, amb detalls dels actuants, que ens han lliurat des de l’organització…

A continuació, una entrevista que van realitzar, fa uns dies, a Hausson, a la Televisió de Badalona, en relació a la Menció Honorífica del Memorial Li-Chang 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=36B7gIultKU

Hi serem presents i demà publicaré una crònica exclusiva, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

“Pota de cabra 2.0”… L’optimisme màgic i engrescador de Enric Magoo !

Següent Article

Gala Internacional Memorial Li-Chang 2017… La crònica…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells