Carta Blanca

Lectura: 1 minut

Tamariz
Dimecres va començar un nou programa a la 2…, no, no veig els documentals de la 2, i ho reconec…, no veig molt la 2 tampoc…
Vaig llegir de la existència d’aquest nou programa a la revista de TV del Periódico. El programa es diu Carta Blanca, el seu director és en Santiago Tabernero i la proposta és interessant.
Es tracta de que cada setmana es proposa a un personatge de la cultura, actor, etc…, la responsabilitat de crear un programa d’autor, un programa diferent cada cop, el programa li dona totes les facilitats de producció, de construcció del programa en definitiva, pensarà la idea i presentarà l’espai, el “convidat” de cada setmana.
I ara us preguntareu per què en parlo en aquesta columna màgica?
Doncs perquè dins la llista dels convidats, futurs responsables d’un programa hi haurà el Tamariz!!!!!!, ja sabeu que sóc un seguidor, fan, que el valoro tan!.
El dia que faci el programa el Tamariz, serà un gran dia, perquè farà molt temps que el genial mag no fa una proposta que ocupi tot un programa, ja que últimament només apareix comptades vegades, en programes d’entrevistes, petites aparicions, petites perles, però que, crec jo, desaprofiten el gran potencial d’aquest gran mag.
Des d’aquí sempre reivindicaré el Juan Tamariz i explicaré o intentaré explicar que sento quan el veig actuar, quan llegeixo els seus llibres…
Procuraré assabentar-me, amb temps, del dia d’emissió del Carta Blanca del Tamariz.
Carta Blanca, un títol molt màgic…

Veure més informació sobre aquest programa diferent i molt interessant:
televisiondigital

Curiosament a la pàgina de rtve no parlen a hores d’ara del nou programa!!!!! rtve

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Timadors…

Següent Article

Ja tinc un conill de l’Alessi !!!

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells