Charlie Mag participarà a la Gala Internacional del Congrés de Manresa 2017 !

Lectura: 1 minut


Cada setmana, des del Congrés de Màgia de Manresa 2017, s’anuncia un nou artista que participarà a uns dels actes que es realitzarà al Kursaal de Manresa. Avui Charlie Mag, que serà un dels artistes de la Gala Internacional “Los Ilusionistas” que es representarà els dies 1 i 2 de Juliol 2017.

Charlie Mag és especialista en manipulació i màgia amb coloms. És dinàmic i ha sabut portar els clàssics als nostres temps… Per tant, és un orgull per l’organització, que participi en el Congrés de Manresa !

Ha actuat a tot el món i ha estat reconegut pel seu art: Ha guanyat el Premio Nacional de Manipulación a La Coruña (2010), Premi Nacional de Manipulació a París (Francia) (2010), Premio de Oro “Les Anneaux Magiques” a Suïssa (2011), Campió d’Europa de Magia General a la FISM (Fédération Internationale des Sociétés Magiques) a Blackpool (Inglaterra) (2011), ha presentat el seu número al Campionat Mundial de Magia FISM a Anglaterra (2012).

Ha participat en el prestigiós programa francès de televisió “Le Plus Grand Cabaret du Monde”.

Mireu el seu número, amb una cuidada manipulació i sorprenents aparicions de coloms. Es tracta del document de la seva aparició en el festival i programa de televisió “Les Mandrakes d’Or”, emès a la televisió francesa, on va rebre, l’any 2013, el Mandrake d’Or.

https://www.youtube.com/watch?v=rO3WPeTwrfA

Al Congrés Màgic Nacional de Manresa 2017, tindrem l’oportunitat de veure en directe a l’artista que l’actor francès Alain Delon, ha dit d’éll: “¨Quedaràs sorprès, realment sorprès: Charlie Mag és un absolut prestidigitador. Si t’agraden els números amb coloms, quedaràs més que satisfet. Felicitats i gràcies Charlie !”

Trobaràs més informació sobre Charlie Mag, a charliemag.es

Fins divendres, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gabi Pareras realitzarà una conferència imprescindible al Congrés de Manresa 2017 !

Següent Article

Comença el Teatre Màgic 2016 !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells