Comença el 15è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona !

Lectura: 3 minuts

15è Festival Internacional Teatre Màgic

15è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona, que es realitza des del 12 al 21 de Novembre 2021.

És un gran esdeveniment màgic que omple de màgia Tarragona durant el mes de Novembre.
Felicitar des d’aquí al seu impulsor i director artístic, al Mag Gerard, que aconsegueix, any rere any renovar la il·lusió, portant a la ciutat de Tarragona espectacles i activitats màgiques exclusives.

Enguany, Maga Gisell amb el seu nou espectacle “Sueños Mágicos”, Mago Marín amb “Nada en la Manga”, “Inspiraciones” de Oscar Vallhonrat, “Cabaret Màgic” de Eduard Juanola i l’espectacle “Sorprenentment Màgic” de Mag Gerard junt amb la Cia Deaux à la Tâche provinents d’Argentina i Itàlia. A més, el Festival compta amb altres activitats al voltant de l’art màgic, com per exemple una masterclass per aprendre a fer màgia a través d’instagram o un episodi especial del “Realitat o Ficció?” a Tarragona Ràdio.

Estic molt content perquè estrenem un capítol especial de l’Objectiu Màgic, el programa TV web sobre l’art de l’il·lusionisme que dirigeixo, en el marc del 15è Teatre Màgic. Es tractarà d’una Edició Especial Llibres Màgics 2021, la tercera part dels especials sobre llibres de màgia que vaig estrenar l’any passat. És una activitat que serà present a les xarxes de la Biblioteca Pública de Tarragona i la llibreria Adserà. La setmana que ve el veuràs a les teves pantalles !

També estrenarem un episodi especial del meu podcast “Els Secrets”, però d’aquesta estrena en sabràs més, també, la setmana que ve.

Programa 15è Festival Internacional Teatre Màgic

Nota de Premsa

El món de l’il·lusionisme es donarà cita als escenaris de Tarragona per quinzè any consecutiu, del 12 al 21 de novembre, amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme i a qui, el passat mes de juliol, la revista americana “Genii Magazine” —la més important del món de la màgia—, ha dedicat quatre pàgines, fent difusió d’una de les creacions màgiques d’aquest artistatarragoní.

Després d’un any, la màgia torna a Tarragona i ho fa en diferents espais de la ciutat: la Sala Trono Armanyà, El Magatzem i l’Espai Kesse. El programa inclou una desena d’activitats relacionades amb el món de la màgia.


La companyia italo–argentina Deux à la Tâche participarà a la cloenda del Festival al Teatre El Magatzem

El tret de sortida serà el divendres 12 de novembre, amb la maga Gisell, que oferirà el seu nou espectacle de màgia teatralitzada; l’endemà, el Mago Marín presentarà un espectacle per a majors de 18 anys amb un estil fresc i irreverent. Finalment, el diumenge 14 de novembre serà el torn de l’Oscar Vallhonrat, que oferirà un espectacle per a tota la família. Aquests tres espectacles es podran veure a la Sala Trono Armanyà.
En els pròxims dies hi haurà diferents activitats relacionades amb l’il·lusionisme que seran conduïdes pel Daniel Arbonés, autor del reconegut Diari d’un mag, a la Biblioteca Pública i a la llibreria Adserà.

En aquesta edició, a l’Espai Kesse s’ha programat una innovadora masterclass de màgia anomenada “Instagram màgic”, on els assistents podran aprendre jocs de màgia visuals per sorprendre a través d’aquesta xarxa social. Al mateix espai, l’Eduard Juanola presentarà un cabaret màgic amb efectes molt enigmàtics.

La cloenda del festival serà el 21 de novembre, a les 19 h, i anirà a càrrec del Mag Gerard i la Cia. Deux à la Tâche, al Teatre El Magatzem amb “Sorprenentment màgic”, la recaptació d’aquest espectacle solidari anirà destinada al Club Vaixell amb la finalitat que la màgia arribi a tothom.

Novament, la ciutat de Tarragona s’omplirà de màgia, il·lusió i somnis amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Fins dijous, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Ítem 3 de la Temporada 2021/2022 del “Diari d’un Mag” !

Següent Article

Meravellós Hausson ! Crònica “El Saló de les Meravelles” al Teatre Gaudí !

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs