Comença el Teatre Màgic 2016 !

Lectura: 1 minut

El pròxim dissabte 5 de Novembre, a les 18h30, comença el 10è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja, amb l’espectacle que inaugurarà aquesta edició: “Màgia per deixar-te bocabadat” del Mag Gerard.

Durant el mes de Novembre, el Teatre Màgic, omplirà Tarragona i La Canonja de màgia. És destacable la gran tasca realitzada pel Mag Gerard, 10 anys de màgia, promovent l’il·lusionisme a les terres tarragonines.

Podeu veure el Mag Gerard en acció, a una de les seves intervencions a TV3…

https://www.youtube.com/watch?v=0yDVR7ysIv4

La setmana que ve, continuarem parlant del Teatre Màgic, ja que actuaran a Tarragona i La Canonja, Pequemagia de Francis Zafrilla, Companyia Mag Edgar, Adrián Soler i l’actuació, després de molts anys de no fer-ho a Catalunya de Gaëtan Bloom !

Podeu consultar tota la programació del Festival al programa on-line al següent enllaç

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Charlie Mag participarà a la Gala Internacional del Congrés de Manresa 2017 !

Següent Article

Jakob Mathias presentará la seva imaginativa màgia al Congrés de Manresa 2017 !

Últims articles de Blog