Consells màgics

Lectura: 1 minut

La setmana passada vaig parlar de que, qui fa màgia, és mag (mireu aquí), i avui he decidit reproduir unes lleis de màgia per qui faci d’il·lusionista en algun moment o sempre…, regles, consells, o com n’hi vulgueu dir, d’un llibre del Padre Ciuró… Feia temps que havia d’aparèixer en aquest diari… El mossen Wenceslao Ciuró va néixer l’any 1895 i fou prolífic mag i autor de múltiples llibres de màgia, inspirador de molts il·lusionistes que vam aprendre i seguim aprenent molt amb els seus escrits.
Consells Màgics
Llegiu les paraules del mestre,… m’agrada quan diu la frase: “El estar bien dispuesto en el momento de las actuaciones, con suficiente descanso, optimismo y una buena digestión”.
Els consells son molt bons, tot i que fa temps que s’han escrit, son tan entenedors, com tots els seus llibres, segueixen vigents, crec que sempre aprendràs alguna cosa nova d’un llibre del Padre Ciuró.
Llegiu, llegiu, son paraules sàvies:
Consells Màgics
Eh que guai ! Tornarem a parlar del Padre Ciuró en propers capítols d’aquest "Diari d’un Mag".

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

No trencar l’encanteri. Gràcies…

Següent Article

Mumford, the Amazing magician!!!

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells