Convocatoria d’Artistes al FIMAG !

Lectura: 1 minut

Em comenten des de l’organització del FIMAG, La Fira Internacional de Torroella de Montgrí, que per primer any, obren convocatòria per què, companyies de màgia, il·lusionistes, arts afins, circ, espectacles de varietats, magie nouvelle puguin actuar a la Fira. Un esdeveniment que també estarà, aquest any, obert a programadors que tinguis interès a contractar algun dels espectacles presentats.

És una gran oportunitat per tots aquells que es vulguin donar a conèixer.

L’organització esmenta que es valorarà molt les propostes que apostin per la innovació de formats i els nous llenguatges escènics.

Així doncs, l’edició 2017 del FIMAG, a més de comptar amb l’habitual fira per al gran públic, el congrés de màgia, també serà una fira de mostres d’espectacles. Idea que ja tenien des de la creació de l’esdeveniment.

Des del “Diari d’un Mag” estem contents quan els projectes màgics evolucionen. Felicitats !

Si tens un espectacle, encara hi ets a temps fins al 15 de Novembre, pots inscriure’t al web, del FIMAG:

http://www.fimag-magia.com/inscripcions/

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Norbert Ferré serà el presentador de la Gala Internacional del Congrés de Manresa !

Següent Article

Els Jocs de Màgia per nens no existeixen…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells