Crònica… La creativitat optimista de Bizzaro a l’estrena dels Dimarts Màgics de l’Escenari Brossa !

Lectura: 1 minut

Dimarts 24, dia de la Mercè, vam gaudir d’un inici de temporada dels Dimarts Màgic a l’Escenari Brossa.

En una platea plena de la Sala Joan Brossa del teatre del Born, vam presenciar l’actuació, de Bizzaro, vingut directament des de Las Vegas.

Bizzaro, amb un personatge pròxim al d’una caricatura de còmic, amb barret vermell i corbata de peix, que es transforma en espina de peix, va oferir una màgia plena d’humor i creacions pròpies, realitzant gags i efectes de màgia molt enginyosos.

L’il·lusionista va interpretar màgia visual, virtuoses rutines amb boles d’esponja, objectes quotidians que a les seves mans es transformen en màgics, Donuts, lletres d’Scrabble, baralla extensible amb efecte 3D amb tocs surrealistes, encenedors i flames que viatgen, globus, monedes gegants de metall que de cop es converteixen en monedes de xocolata… I també mocadors xuclats per una canya que viatgen en un got al cap de l’espectador, jocs amb galetes i got de llet, una rutina amb corda sense paraules amb l’ajuda de dos espectadors, una forquilla que troba una carta, joc d’escapisme còmic, una idea brillant amb un forat dibuixat a la mà i un mocador… Tot enmig d’actes amb música i efectes de so, amb gran respecte cap als espectadors, tot i la seva a priori aparença provocadora.

Al final, de l’actuació, en un acte de coherència conceptual i d’imaginació, tot d’elements que havien format del seu espectacle, van tornar a aparèixer de forma sorprenent.

L’actuació de l’il·lusionista, va ser optimista i pròxima, donant un molt bon toc d’inici de temporada a aquests exclusius Dimarts Màgics de l’Escenari Brossa, que ofereixen la gran oportunitat de veure en directe l’única actuació pública de l’il·lusionista internacional que visita la ciutat, cada mes.

Una mostra de la seva màgia en el vídeo promocional de l’artista…

https://www.youtube.com/watch?v=zKep9HrDcIQ

El pròxim dimarts 22 d’Octubre, Bill Cheung de Taiwan, ben segur que oferirà moments memorables. Ja pots reservar la teva entrada al web de l’Escenari Brossa.

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Avui Bizzaro al “Dimarts Màgics” de l’Escenari Brossa !

Següent Article

Emotiu, màgic i fascinant ‘mapping’ de Dalumen Lab, dedicat a Joan Brossa !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells