Demà “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

/
Lectura: 1 minut

Torna un espai radiofònic màgic…

Torna a començar la nova temporada del “Realitat o Ficció ?”. Demà a primera hora publicaré un article on faré un avanç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 21 d’Octubre, a les 13h00 al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

Al programa de demà…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un il·lusionista que era una Meravella…. Sabeu de qui es tracta ?

Com cada mes, l’article que publicaré demà, contindrà detallada informació sobre aquest mag, que ha sigut molt important per la història de la màgia…

A més, el Mag Gerard parlarà de la pròxima edició, la Número 9 del Festival Internacional Teatre Màgic, que començarà el pròxim Novembre a Tarragona i La Canonja.

Fins demà… Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Aria Kadabra !!! Un espectacle genial i màgic al Liceu !!!

Següent Article

Tommy Wonder al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells