Demà: “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

/
Lectura: 1 minut

Demà a primera hora, publicaré un article on faré un avenç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 25, a les 12h45 al seu espai de màgia de “El Matí de Tarragona Ràdio. Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

El programa serà molt interessant…

El programa…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un mag que s’anomenava El ProfessorSabeu de qui es tracta ?

El programa continuarà amb un experiment màgic mitjançant un bitllet i una botella gran. Finalment, el Mag Gerard, acabarà parlant del Festival Internacional de màgia. XIV Memorial Li-Chang de Badalona.

L’article que publicaré demà, completarà amb detallada informació el tema de la Història de la Màgia.

Un espai radiofònic màgic…

Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

Serà un complement per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

Fins demà, al “Realitat o Ficció ?” i al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gala Internacional de Màgia. XIV Memorial Li-Chang

Següent Article

Dai Vernon al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells