Demà: “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

/
Lectura: 1 minut

Un espai radiofònic màgic…

Demà a primera hora, publicaré un article on faré un avenç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 1 d’Abril, a les 12h45 al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

El programa…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un pioner de la màgia a televisió… Sabeu de qui es tracta ?

Com cada mes, l’article que publicaré demà, completarà amb detallada informació sobre aquest fantàstic mag…

El programa també comptarà amb l’explicació d’un experiment màgic amb 5 monedes i una gorra de beisbol, i continuarà amb la descripció de les Jornades de Màgia Impossible 2014 de La Canonja (Tarragona), que comencen el pròxim divendres.

Fins demà… Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Fantàstic Carnaval de Màgia d’en Hausson…

Següent Article

Mark Wilson al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells