Demà… “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag” !!!

/
Lectura: 1 minut

Un espai radiofònic màgic…

Demà a primera hora, publicaré un article on faré un avenç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 27 de Maig, a les 12h45 al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

El programa…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un mag que va fer desaparèixer l’Estàtua de la Llibertat i que no és en David Copperfield… Sabeu de qui es tracta ?

Com cada mes, l’article que publicaré demà, contindrà detallada informació sobre aquest fantàstic mag…

El Mag Gerard també explicarà un experiment màgic amb una tassa i aigua… I finalitzarà amb la recomanació de novetats pel que fa a llibres de màgia, que es poden trobar a les llibreries.

Fins demà… Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Superherois Màgics…

Següent Article

Jim Steinmeyer al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells