Demà: “Realitat o Ficció” al “Diari d’un Mag”

/
Lectura: 1 minut

Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard al seu programa de ràdio.

Demà a primera hora, publicaré un article on faré un avenç del que parlarà el Mag Gerard, demà dimarts a les 12h40 al seu espai de màgia de “El Matí de Tarragona Ràdio. Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

La col·laboració amb el programa consistirà en què l’article que publicaré demà, completarà amb més informació el tema d’Història de la Màgia que tractarà el Mag Gerard en el “Realitat o Ficció ?”.

Serà un complement per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el programa…

Fins demà, al “Realitat o Ficció ?” i al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Singulars Màgic

Següent Article

David Copperfield al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells