Demà Tom Stone a La Seca Espai Brossa !

Lectura: 1 minut

Demà a les 20h30, tornarà a ser un Dimarts Màgic a La Seca Espai Brossa.

Com ens té acostumats el teatre del Born de Barcelona, aprofitant l’estada a la ciutat, d’il·lusionistes internacionals, ens ofereix sessions on podem veure actuar per tots els públics, mags de renom. Sempre ho dic, i així ho penso, que aquestes actuacions, són petites joies, oportunitats úniques per veure els espectacles de màgia d’artistes que, en altres circumstàncies és molt difícil poder presenciar.

En Tom Stone és un il·lusionista suec, autor d’articles, escriptor i editor de llibres de màgia, ha col·laborat en l’escriptura d’un llibre amb l’inigualable Lennart Green i l’any 2003, va aconseguir la segona plaça a la International Magic Convention & 20th Close Up competition in Kings Cross de Londres.

En el següent vídeo podeu fer-vos una idea de la màgia que realitza en Tom Stone

Una tècnica brillant i molta imaginació en la presentació que és presagi d’una gran vetllada màgica a La Seca Espai Brossa…

https://www.youtube.com/watch?v=mei6OrKi7jc

Més informació i venda d’entrades al web de La Seca Espai Brossa

Parlarem de l’actuació de Tom Stone, el pròxim dimecres, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Nostàlgia Màgica

Següent Article

Excepcional Tom Stone… Dimarts Màgic… La Seca Espai Brossa

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells