Demà torna a començar la temporada del “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”…

/
Lectura: 1 minut

Nova temporada del “Realitat o Ficció ?”

Demà torna a començar el “Realitat o Ficció ?”, el programa de ràdio d’il·lusionisme del Mag Gerard que s’emet a Tarragona Ràdio.

Un espai radiofònic màgic…

Demà a primera hora, publicaré un article on faré un avenç del què parlarà el Mag Gerard, demà dimarts dia 4 de Novembre, a les 12h45 al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

El programa de demà… Televisiu i Teatre Màgic…

A la secció d’Història de la Màgia, el Mag Gerard ens parlarà d’un mag que ha revolucionat els programes de màgia de la televisió a Catalunya… Sabeu de qui es tracta ?

Com cada mes, l’article que publicaré demà, contindrà detallada informació sobre aquesta estrella de la màgia…

A la secció de recomanacions màgiques, el Mag Gerard ens parlarà de la nova edició del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja!!! El Festival arriba a la vuitena edició aquest any i omplirà de màgia teatral Tarragona i La Canonja, durant el mes de Novembre.

Fins demà… Demà els oients del “Realitat o Ficció ?” i els lectors del “Diari d’un Mag” podreu saber abans que ningú de què parlarà el Mag Gerard en el seu programa de ràdio.

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

La poesia màgica de Claire Ducreux…

Següent Article

Màgic Andreu al “Realitat o Ficció ?”

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells