Demà Vincent Hedan a La Seca Espai Brossa !

Lectura: 1 minut

Demà tornarà a ser un Dimarts Màgic a La Seca Espai Brossa. L’il·lusionista francès Vincent Hedan visitarà el teatre del born.

Nascut a França l’any 1983, ha actuat arreu del món, Gran Bretanya, Austràlia, Bèlgica, Canadà, Corea del Sud, Estats Units, Luxemburg, Itàlia… L’any 2008, va guanyar el Primer Premi de Mentalisme de la FFAP, amb el seu número titulat “Rainman”, inspirat en el personatge del film interpretat per Dustin Hoffman. És membre del prestigiós Congrés FFFF de Buffalo (Estats Units) i membre d’IBM (The International Brotherhood of Magicians). L’any 2012 va rebre el Premi al Mèrit en el Canadian Magic Championship i va ser escollit per França, per competir al Concurs de la FISM.

Mireu “Babel”, un dels efectes de mentalisme, que molt probablement podrem veure demà a La Seca Espai Brossa.

Babel (français) – Vincent Hedan from Vincent Hedan on Vimeo.

M’agrada el mes de setembre, ple de retrobaments, de tornar als bons hàbits d’abans de l’estiu. Un d’aquests bons hàbits és tornar a gaudir dels fabulosos Dimarts Màgics de La Seca Espai Brossa, on podrem veure actuacions exclusives d’il·lusionistes internacionals que visiten Barcelona.

Podeu adquirir entrades i accedir a tota la informació al web de La Seca Espai Brossa

Fins dimecres, amb la crònica de l’actuació de Vincent Hedan, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

A vegades tens sort…

Següent Article

L’intuïtiu Vincent Hedan… Dimarts Màgic de La Seca Espai Brossa…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells