Derek DelGaudio al “Realitat o Ficció ?”

/
Lectura: 1 minut

Capítol 77… Derek DelGaudio

Data Emissió: 27 de Gener de 2022… a les 12h40

Podcast del programa:

Derek DelGaudio

A la secció de la Història de la Màgia del Realitat o Ficció ?”, el Mag Gerard parlarà de Derek DelGaudio… A més, el programa inclourà la secció “Escola de Màgia” i recomanarà un documental màgic espectacular.

Derek DelGaudio és un artista interdisciplinari nord-americà, il·lusionista, escriptor, tafur -(especialista en tècniques de joc)… També ha estat consultor de televisió i cinema… Ha col·laborat, per exemple, al programa de televisió “The Carbonaro Effect” i al film “The Prestige”.

Derek DelGaudio és un mag que sempre es vincula a espectacles molt originals. Va realitzar, junt amb Helder Guimarães, l’obra màgica “Nothing to Hide”, amb una escenografia molt estimulant. Els tres protagonistes en parlen al següent clip promocional:

https://www.youtube.com/watch?v=n6U4-ngS7xU

A continuació, podràs veure documents d’algunes de les seves aparicions televisives…

https://www.youtube.com/watch?v=pLOKfRFcyps

https://www.youtube.com/watch?v= MyRViyAA3jo

Derek DelGaudio és el protagonista d’un espectacle que es va representar a l’off-broadway de Nova York i que ha servit de base per fer un documental espectacular. Film que s’ha estrenat aquest mes, a la plataforma Disney Plus.

Al següent tràiler, podem veure personatges molt coneguts que apareixen al documental. I dues persones clau: Frank Oz, director de l’obra i Neil Patrick Harris que l’ha produït…

Mira el vídeo, si tens Disney Plus, no et perdis el fantàstic documental i la setmana que ve, parlaré de “En sí mismo” (“In & Of Itself”), a un ampli article que estic preparant pel “Diari d’un Mag”.

https://www.youtube.com/watch?v=Rn_oh_TXyjI

Fins la setmana que ve, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Dijous 27 de Gener… “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”

Següent Article

Dossier Espectacle OFF MÀGIA

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells