Diari d’un mag: Tardes de Diumenge… (sembla el títol d’una cançó dels Pets…). Falten 7 dies…

Lectura: 1 minut

Foto reduïda

Si voleu llegir els altres articles del diari d’un mag (http://offmagia.blocat.com/category/3633/8790)

22/01/2006
Les tardes de diumenge tenen mala fama, per la pressió de l’imminent dilluns ?, per que no estem acostumats a no estar estressats fent coses tot el dia ? perquè ? perquè les tardes de diumenge no tenen màgia ?
Us pensàveu que no parlaria de màgia avui ?, heu vist amb quina el•lipse he aconseguit portar-vos al meu terreny? Siguem clars, el que vull és que molta gent vegi l’espectacle, per tan he d’engrescar-vos, d’animar-vos a venir a veure-ho, estic fent publicitat…
Però soc sincer, i soc real, no us penseu que tinc un equip escrivint els blogs, ui, no!, tot és molt més casolà, m’escric els guions jo, m’edito i preparo les bandes sonores jo, i tinc la gran sort de tenir gent que m’ajuda, gent que no diu mai que no, i que arriba allà on no puc arribar jo.
Tinc una persona que em posa la música durant l’espectacle, una persona que fa veus femenines (jo no puc fer veu de dona, tinc limitacions), una altra que fa una altra veu masculina (no sé imitar ningú més que no sigui jo…), una persona que arriba allà on jo no arribo amb els grafismes, amics que fan fotos, que filmen, gent que em permet explicar-me a aquest web i em fa publicitat, un teatre que em deixa actuar, família que m’ha aguantat les meves neures, les neures de mag (ja ho veieu), poden ser molt difícils de suportar.
Per exemple, no deixeu entrar mai un mag a una tenda de joguines, perquè sempre trobarà alguna cosa inútil per comprar, alguna cosa que "em pot servir per…", és la meva frase favorita…
És el que té ser estrany.
Molts cops crec que els mags som una mica frikis… En el sentit de no fer una cosa habitual (si us voleu informar sobre què és un friki, aneu al bloc del meu amic http://ciwoc.blocat.com/post/2493/35853, però després d’haver acabat de llegir aquest, gràcies…)
Justament d’aquí a una setmana estrenarem l’espectacle. Mentre escric això una suor freda m’envaeix…Vindrà algú?, Fallarà la Guillotina?.
Mal de panxa…
I al tenir mal de panxa penso si el Houdini tenia mal de panxa els diumenges per la tarda…
Consulteu, si encara no ho heu fet, coses relatives a l’espectacle… i fins dilluns…
http://offmagia.blocat.com/category/3633/8744

Galeria fotogràfica: http://offmagia.blocat.com/category/3633/8743

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Diari d’un mag: Com va morir Houdini ? o l’Escapista atrapat… (falta 8 dies per l’espectacle…)

Següent Article

Diari d’un mag: Sensació de ‘latenight’ (falten 6 dies per l’estrena…)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells