Dijous 23 de Desembre… “Realitat o Ficció ?” al “Diari d’un Mag”

/
Lectura: 1 minut

Dijous 23 de Desembre, a primera hora, publicaré un article on faré un avanç del què parlarà el Mag Gerard, a les 12h45, al seu espai de màgia, al “Realitat o Ficció ?” de “El Matí de Tarragona Ràdio.

Podreu escoltar-ho on-line a: Tarragona Ràdio en Directe.

Serà un complement perfecte per aquells que en vulguin saber més, sobre el que es tractarà en el màgic espai radiofònic…

Ken Brooke

Dijous, a l’espai radiofònic, al “Realitat o Ficció ?” de Tarragona Ràdio. El Mag Gerard parlarà de: Ken Brooke, explicarà un joc i recomanarà llibres i capses de màgia per aquestes festes.

Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Un cap de setmana ple de màgia a Tarragona ! Teatre Màgic 2021

Següent Article

Meravellós Llibre! “Meravellosos Mags” de Lydia Corry (ed. Blume)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells