El cinema ens ho devia…

Lectura: 2 minuts

Els últims anys han estat prolífics en pel·lícules amb mags en les seves trames, algunes més o menys afortunades que altres, amb títols més o menys fidels…
Ara em fa gràcia fer-ne una llista:
– Scoop (2006) – link imdb – Estrenada aquí: Octubre 2006
– The illusionist (2006) – El Ilusionista – link imdb – Estrenada aquí:  Novembre 2006
– The Prestige (2006) – El truco final – link imdb – Estrenada aquí:  Gener 2007
– Magicians (2007) – link imdb – No estrenada aquí,  Maig 2007 a Gran Bretanya
– Death Defying Acts (2007) – El último gran mago – link imdb – Estrenada aquí: Abril 2008
Aviat en vindran més, no sé si s’estrenaran als nostres cinemes, com va passar amb l’humorística de Gran Bretanya “Magicians”, que vaig esmentar en aquest diari, aquí.
Seguiré comentant-les, quan me n’assabenti.
Així doncs… Mireu…  he fet aquest “collage” amb la poca informació gràfica que he trobat, i fins hi tot la captura d’un fotograma del tràiler de la peli:
The Great Buck Howard
Ja s’ha publicat el tràiler de la pel·lícula: “The Great Buck Howard” (link imdb), produït en part per Tom Hanks, s’estrenarà a Estats Units al 2009, tracta d’un mag (interpretat per John Malkovich), en decadència, que agafa un nou assistent personal , que acaba de finalitzar la carrera de periodista(interpretat per Colin Hanks, el fill de Tom), amb en Tom Hanks que fa de pare (també a la peli) del seu fill, que no està molt d’acord amb això que el seu nen tingui aquesta feina.
“The Great Buck Howard” es va presentar a l’últim festival de Sundance, i aquest és el seu tràiler:


Heu vist ? hi surt el David Blaine en un “cameo”… Com totes les pelis de mags, tinc curiositat, fixeu-vos que si uníssim totes les cintes de mags dels últims anys, tindríem molts aspectes de la figura del mag, no totes positives, més o menys fantasioses, més o menys reals…
Aviat vindran, una adaptació del còmic Mandrake (link imdb), una altra adaptació del llibre (històric real) “El mago de la guerra” i també tinc entès que una adaptació de la novel·la “Carter engaña al diablo” de Glen David Gold.
La màgia que va fer néixer el cinema torna al cinema,… el cinema ens ho devia…

Fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Muntanya Russa

Següent Article

Les idees que tens i que no fas realitat és com si no les haguessis tingut…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells