El primer joc…

Lectura: 1 minut

Primer Joc 

La setmana passar us vaig parlar de la meva primera capsa de màgia, i avui seguiré amb aquest atac de nostàlgia, parlant d’aquell o aquells primers jocs de mans que vaig fer… (jocs de màgia, no vull que les ments malaltisses pensin altres coses… jeje)

La majoria dels jocs d'aquella capsa infantil, per mi eren incomprensibles, diria que eren més difícils que les actuals capses, o potser m’ho sembla ara amb la distància, no hi havia jocs immediats, tots requerien esforç, abstracció… com la bona màgia.
Hi havia un tros de fusta molt ben pintat amb una goma elàstica que traspassava per dins fins un caputxó superior…, em va costar molt temps saber quina n'era la gràcia, hi ha moltes capses de màgia que tenen jocs no adequats per un nen, aquest en seria un clar exemple (és el joc de la foto, juntament amb uns daus, també d'aquella capsa).
M'agradava fer el joc de la vareta que es torna de goma (que requereix molt treball), un joc amb unes fustes numerades, molt bo (a la meva capsa, molts dels jocs eren de fusta, com a les capses clàssiques), un amb unes reines i evidentment jugar amb la corda (encara la tinc), encara tinc molts dels jocs d'aquella capsa.

Uns anys després em van comprar jocs mans de la Disney, amb cartes on hi sortia el Mickey Mouse, no era el mateix…
Encara em compro capses de màgia, sí, és una mania que tinc, potser és que per uns moments voldria tornar a aquella innocència dels primers anys…

Què nostàlgic m’està quedant tot ?!… Ho acabo de decidir…, la setmana que ve parlaré del futur!

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Jo no vaig tenir una capsa de màgia Borrás…

Següent Article

Somnis de Las Vegas

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs