“Elles s’estimen” a la Sala Aquarella – Clips de Teatre

/
Lectura: 2 minuts

Ahir divendres vam anar a veure a la Sala Aquarella de Barcelona, “Elles s’estimen”, on Meritxell Huertas i Maria Garrido interpreten amb gran encert, les escenes de vida d’una parella, a una obra dirigida per Edu Pericas.

Anar a veure una comèdia fa que comencis el cap de setmana de la millor manera...

Meritxell Huertas i Maria Garrido, molt divertides, interpreten amb gran vis còmica els seus personatges.

Recordo quan vaig veure una de les primeres versions en el seu original en francès, on els actors Pierre Palmade i Michèle Laroque eren els protagonistes d’aquesta comèdia romàntica.

Hi ha hagut vàries versions de l’obra de Pierre Palmade i Muriel Robin, actors i autors de teatre d’èxit al país veí. Avui tenim l’oportunitat de veure l’última versió del text, actualitzada als nostres temps.

Meritxell Huertas i Maria Garrido, molt divertides, interpreten amb gran vis còmica els seus personatges.

L’obra és una molt divertida comèdia romàntica.

En un teatre encantador, la Sala Aquarella de Barcelona, veiem una comèdia que juga amb la ironia, un text intel·ligent que funciona a la perfecció, amb riures continuats del públic que gaudeix de les situacions que molt sovint reconeixen.

Es nota el merescut èxit que ha tingut el text a França. Es nota que els seus autors són monologuistes experimentats amb gran trajectòria, ja que a “Elles s’estimen” veiem situacions còmiques pròpies d’un gènere humorístic amb gran tradició al país veí. Es nota que el text ha estat molt treballat a la present versió adaptada i dirigida per Edu Pericas. L’obra és una molt divertida comèdia romàntica.

“Elles s’estimen” aconsegueix el petit miracle d’aturar el temps i generar felicitat…

Ens trobem una obra dividida en esquetxos que versen sobre el meravellós món de la parella, inspirats en situacions humorístiques portades fins a l’extrem, provocant gran complicitat de la platea.

Destacar l’escenografia de Jorba-Miró que funciona i es transforma davant dels nostres ulls, posant-nos ràpidament en context al llarg de les diferents escenes.

Necessitem més comèdies als nostres teatres que ens facin oblidar per uns instants els problemes del dia a dia.

Celebrem la decisió d’haver portat a escena “Elles s’estimen”. Una obra que aconsegueix el petit miracle d’aturar el temps i generar felicitat…

Sinopsi

'Elles s'estimen' a la Sala Aquarella
L'espectacle escrit per Pierre Palmade i Muriel Robin, amb adaptació i direcció d'Edu Pericas, explica en clau d'humor la quotidianitat d'una historia d'amor protagonitzada per Meritxell Huertas i Maria Garrido.
'Elles s'estimen' és el resultat dels millors moments de tres espectacles que s’han anat fent a França amb enorme èxit durant 20 anys: “Il s´aiment”, “Il s´aimentent encore “ i “Ils se sont aimés”. Però per celebrar aquests 20 anys d’èxit es va fer una versió especial en la qual,  enlloc d’un actor i una actriu representant a la parella protagonista que  il·lustra amb humor l’evolució dels conflictes de la convivència marital, trobem a dues dones, és a dir, dues actrius que viuen en la seva relació lesbiana exactament  les mateixes il·lusions i els mateixos conflictes.  I és aquesta la versió que ara posem en escena amb dues actrius de casa nostra: la Meritxell Huertas i la Maria Garrido, un duo còmic a ben segur infal·lible.
Més informació i entrades: Sala Aquarella
Cartell original de l’obra

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Anelles Màgiques al “Realitat o Ficció ?”

Següent Article

Els Circ dels Impossibles de Mag Stigman al Teatre Apolo !

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells