Els Circ dels Impossibles de Mag Stigman al Teatre Apolo !

Lectura: 1 minut

Els pròxims 5 i 6 de Març, Mag Stigman representarà el seu espectacle “El Circ dels Impossibles” al Teatre Apolo de Barcelona. Un espectacle de màgia totalment recomanable i optimista !

Pots anar a veure l’espectacle i llegir l’ampli article que vaig fer sobre “El Circ dels Impossibles”, amb títol “L’energia positiva màgica de Mag Stigman…” al següent enllaç !

Informació "El Circ dels Impossibles"
El Mag Stigman presenta “El Circ dels Impossibles” un espectacle 100% dinàmic, ple de bon rotllo, colorisme, i participació activa del públic. Màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, molta música i energia. Una barreja explosiva per a tota la família!
Durada aprox.: 60 minuts
Edat recomanada:a partir de 4 anys.
Més informació i Entrades a: Teatre Apolo

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

“Elles s’estimen” a la Sala Aquarella – Clips de Teatre

Següent Article

Enginyosos grafismes capicua

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells