Els estimulants jocs màgics de Hausson – “Jugant amb la màgia” al Teatre Gaudí Barcelona

Lectura: 3 minuts

El 3 de juny es va estrenar “Jugant amb la màgia” de Hausson, al Teatre Gaudí Barcelona. Vam gaudir de l’espectacle, que es representa fins al 26 de Juny i avui et dono les claus de l’obra màgica que no et pots perdre!

“Jugant amb la màgia”Hausson, s’endinsa en l’univers dels jocs d’atzar, de sobretaula, de les apostes, dels desafiaments lúdics… Jocs revisats a favor de la temàtica màgica. És estimulant veure com l’il·lusionista teixeix el fil conductor per tal d’aconseguir que la màgia s’obri pas. Es nota el treball creatiu que hi ha implícit. És gratificant comprovar com resolt el repte i fa que tot quedi perfectament lligat i homogeni.

“Jugant amb la màgia” és un espectacle lúdic rodó, concís, que va al gra, dinàmic, on es percep l’experiència de l’il·lusionista, on cada minut s’aprofita, on l’espectador és partícip i a la vegada testimoni privilegiat expectant a què esdevé, molt a prop, davant dels seus ulls…

En aquesta nova proposta de l’il·lusionista veiem: interessants introduccions que ens contextualitzen cada un dels jocs de taula proposats; nous efectes màgics espectaculars, estrenats i concebuts expressament per aquest nou espectacle; tornem a veure-li realitzar el seu bell número d’anelles, introduït d’una manera molt original; manipulacions magistrals; un joc sorprenent on l’objecte màgic és una campana, que posa a prova la coincidència amb els espectadors i que és sublim; daus increïbles; dòminos genials; un parxís molt especial i un joc final espectacular que no deixa a ningú indiferent!

“Jugant amb la màgia” també és projeccions inspiradores integrades a l’escenografia de Manuel Trullas, imatges que creen el clima adequat; moments de fina ironia; excel·lent tracte a l’espectador, marca de la casa, que et dona tranquil·litat, ja que saps que l’experiència segur que serà plaent…

És un espectacle lúdic, rodó, concís, que va al gra, dinàmic, on es percep l’experiència de l’il·lusionista, on cada minut s’aprofita, on l’espectador és partícip i a la vegada testimoni privilegiat expectant a què esdevé, molt a prop, davant dels seus ulls…

És estimulant veure com Hausson teixeix el fil conductor per tal d’aconseguir que la màgia s’obri pas.

En aquests temps on la màgia és cada cop menys present als nostres escenaris, és una gran notícia que s’estreni una nova obra màgica de gran qualitat, com ens té sempre acostumats en Hausson.

Hem pogut comprovar el que ja sabíem i sempre reivindiquem des del “Diari d’un Mag”, que els espectacles de màgia són el gran art escènicSempre penso que els teatres de la ciutat haurien de competir per programar els millors espectacles de màgia. Per això felicitem el Teatre Gaudí Barcelona per l’encert de programar Hausson i el seu suport envers l’art de l’il·lusionisme concebut en un teatre.

T’animo lector, que has arribat fins a llegir aquestes paraules, que vagis de pressa a buscar la teva entrada, omplis el teatre, visquis l’impossible, per uns moments t’oblidis de les cabòries del dia a dia i gaudeixis del nou espectacle de Hausson al Teatre Gaudí Barcelona.

A l’espectacle presenciem nous efectes màgics espectaculars estrenats i concebuts expressament per aquesta nova proposta, tornem a veure-li realitzar el seu bell número d’anelles, introduït d’una manera molt original, manipulacions magistrals, un joc sorprenent on l’objecte màgic és una campana, que posa a prova la coincidència amb els espectadors i que és sublim!

Més informació i entrades al web de Teatre Gaudí Barcelona

MÀGIA | 70’ | DEL 3 AL 26 DE JUNY | DIVENDRES, DISSABTE A LES 19:00 H, DIUMENGE 20.00 H | EN CATALÀ | SALA PETITA

Sinopsi
La màgia és un joc? Els jocs poden ser màgics? Aquestes són algunes de les preguntes que us plantejareu en el nou espectacle d’en Hausson, “Jugant amb la Màgia”. En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, els escacs. el parxís, els daus o les tes cartes a les mans d’un mag? Les respostes les trobareu a “Jugant amb la Màgia” un espectacle on els jocs prenen el protagonisme per esdevenir els actors principals d’un muntatge màgic on la realitat supera la ficció. O potser és la ficció que supera la realitat? Imagineu-vos en Hausson jugant al parxís, apostant a les tres cartes o fent una partida de dominó amb el públic… Una experiència que només viuran els espectadors que vinguin a gaudir de l’espectacle i a compartir els jocs que proposarà el Mag.

GUARDONAT AMB: As de Plata del Certamen Mágico de Madrid. -1r Premi Internacional de Monte Carlo. -1r Premi Nacional de Manipulació -Premi Sebastià Gasch de music-hall com a màxim representant de l’il·lusionisme europeu a Catalunya. -Medalla d’or al Mèrit Màgic. -Premi Nacional de Cultura

FITXA ARTÍSTICA 
Dramatúrgia i direcció: Hausson Il·lusionista: Hausson Disseny d’il·luminació: Albert Julve Disseny d’escenografía: Manuel Trullàs i Hausson Selecció musical: Jordi Bonet Material màgic: Magicus, Paul Romhany, Joao Miranda Publicitat: EfecTeam Producció: Meeting Line

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Alexander Herrmann al “Realitat o Ficció?”

Següent Article

Caducitat Màgica 1

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells