Enginyosos grafismes capicua

/
Lectura: 1 minut

Em va fer gràcia descobrir que el cartell de Carnaval de Barcelona d’enguany, estava inspirat en una carta i a més l’he vist penjat pels carrers cap per amunt i també cap per avall. Em va semblar molt enginyós.

Vaig relacionar-ho amb la portada del recent single de la cançó de Ed Sheeran junt amb Taylor Swift que porta per títol molt màgic “The Joker And The Queen”.

El llibre sobre cinema i màgia, Alucine de Miguel Herrero Herrero editat a Cinestesia, també té una portada capicua.

Les cartes són font d’inspiració per tot tipus de grafismes publicitaris, convertint-los en cartells màgics.

“The Joker And The Queen”
Ed Sheeran i Taylor Swift


Fins demà, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”.

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Els Circ dels Impossibles de Mag Stigman al Teatre Apolo !

Següent Article

Solució Joc – Paraules Màgiques 1 – Mags Xinesos

Últims articles de Blog