Ensenya la carta a la camera…

Lectura: 1 minut

Off màgia a BTV

Ensenya la carta a la camera…

Divendres passat 20/10/2006, vàrem tenir la oportunitat de presentar a Barcelona TV – BTV, la nostra màgia, la màgia d’ off màgia.
Moltes gràcies, des d’aquí a tot l’equip de “La Tarda” que ens va tractar molt bé.

Estic molt content d’aquesta experiència televisiva.
Ara penso que tot just fa dues setmanes, parlava en aquest diari del programa de TV Nada X Aquí i això em fa reflexionar sobre la màgia a la tele…

Quan era petit, la primera màgia que vaig veure va ser per la TV, fins molt més tard no veuria el primer mag de carn i ossos (que em fa fer desaparèixer el meu rellotge de primera comunió).
La meva vocació de mag (com de molts altres), te com a primers referents: una capsa de màgia i els mags que veia per la petita pantalla. Ara visualitzo un nen petit, davant d’una pantalla que li semblava molt més gran del que era realment, veient mags enllaçant anelles, amb cartes que es transformaven còmicament a la vista del públic… més endavant, en Tamaríz en aquell mític (per mi) “Magia Potagia”, dient als espectadors que ensenyessin la carta escollida a la camera.

Divendres, també vaig dir-li a la soferta (per aguantar-me) espectadora, la Isabel (gràcies…). Perquè els mags, dins el meu imaginari de mags televisius, fan aquestes coses.

Per tant, no us oblideu d’ensenyar la carta a la camera!
Ens veiem per la tele! Quan els de la tele vulguin…, jo encantat.

Fins la setmana que ve.

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

1 Comment

Comments are closed.

Anterior Article

màgia.cat

Següent Article

L’únic que pot salvar els humans és la màgia – Woody Allen

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs