Especial “Realitat o Ficció?” – Edició 16è Teatre Màgic

/
Lectura: 1 minut

Edició Especial del “Realitat o Ficció?” a Tarragona Ràdio, dedicat al 16è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona.

Al programa, el Mag Gerard ha expressat com s’ha desenvolupat el Festival, els esdeveniments d’aquesta setmana i ha explicat un joc de màgia per realitzar amb el telèfon mòbil!

Data Emissió: 27 d’Abril de 2022… a les 12h40

Podcast del programa:

Com a referència gràfica, reportatge del “Diari de Tarragona”, que reflecteix el 16è Festival Internacional Teatre Màgic:

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Objectiu Màgic! – Màgia Interactiva – Activitat programada al 16è Teatre Màgic

Següent Article

Mag Stigman, Mag Gerard i màgia.cat aquesta setmana al 16è Teatre Màgic

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells