Estressat

Lectura: 2 minuts

Espectacles...

Hola, ja he tornat d’aquestes vacances del diari…
Escric aquestes paraules sota els efectes d’una setmana intensa a nivell d’arts escèniques…
Agenda de la setmana, dia a dia…:

– Dimecres: "Bcn aixeca el teló", ens ho vam passar molt bé a aquesta presentació de la temporada teatral de la ciutat (que es va convertir en una gimcana pels teatres: Poliorama, Capitol, Liceu i Romea). Destaco: Mag Lari al Capitol, en 2 segons es va posar el públic a la butxaca(divendres hi anem), l'espectacle amb Sketchos dels Monty Python' a la sala Villarroel,  "El llibertí" al Poliorama, un musical amb música de Sondheim de Dagoll Dagom amb estrena prevista l'any que ve i un musical al Gener amb cançons de "Els Pets" (es dirà "La Festa").
Aquesta festa del teatre molt divertida, molt ben organitzada, molt emocionant… amb pica pica inicial i còctel final, sí…, el meu estómac també ho va agrair.

– Dijous: Els del Teatre Lliure ens van convidar a l'estrena de l'obra: "La nit just abans dels boscos". Semblava que haguessin repartit invitacions a tots els habitants de "Vent del Plà" i a tot el "Cor de la Ciutat"… Per cert, es va inaugurar l'exposició del concurs de fotografia del Lliure on la Cristina ha quedat finalista.
Mireu aquí notícia Lliure.

idea.cat: Mireu el nou web que hem estrenat aquest cap de setmana amb totes les fotos presentades al concurs del lliure, sota la temàtica dels 7 pecats capitals: www.idea.cat . Demà estarà totalment operativa…

– Divendres: Hem anat a veure l’espectacle del Mag Lari: Millennium al Capitol. Aquest espectacle el vaig veure a la Fira de Tàrrega de l’any que el va estrenar, al 2004. Un espectacle impecable. Molt recomanable, és molt divertit i molt màgic!.
Tinc ganes de veure la seva nova proposta: Secrets.
No entenc encara que no hagués vingut a fer temporada permanent a Barcelona, per fi s’ha fet justícia. Mireu l’entrevista, molt interessant, que publica avui el periódico: aquí.
Web Mag Lari

– Dissabte: Concert de “El Sobrino del Diablo” a les festes d’Horta. He de reconèixer que el primer dia que vaig saber d’ell va ser quan m’estava esperant a la sala de convidats del programa “La Tarda” de BTV. I després al programa de monòlegs de 8TV: “Que no surti d’aquí”. Llavors vam anar al concert que va fer aquest estiu a les festes de gràcia. I m’he convertit en un fan incondicional. I ahir a la nit vam tornar a veure’l al concert d’Horta i vaig aconseguir finalment comprar el seu últim disc.
Sí… després de molt intentar-ho, perquè un dependent d’un centre comercial de música em digué en to despectiu “com que no en veníem els vam retornar tots…”
Més informació de “El sobrino…”: aquí

Fins aquí, l’agenda de la meva setmana…
Tinc son, de tantes emocions, després o demà segueixo amb la redacció del meu estiu…

Fins ara.
Daniel
www.offmagia.com

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Mag Lari (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” VI)

Següent Article

Redacció: El meu estiu…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells