Fantàstic a La Iguana !

/
Lectura: 1 minut

Tinc el plaer d’anunciar-vos que el pròxim dissabte 12 de Desembre de 2015, estrenarem la primera entrega de FANTÀSTIC, al centre cultural La Iguana, la bonica sala cultural del barri de Sants de Barcelona.

Avui us descobreixo el nom del nou espectacle… Serà… FANTÀSTIC !!!

FANTÀSTIC ?

Es tracta d’un projecte, que fa temps que hi estic treballant i que consistirà a realitzar una sèrie d’espectacles d’il·lusionisme, diferents cada cop, amb una temàtica original, presentant, per primera vegada, il·lusions màgiques que no he realitzat mai fins ara, mesclades amb alguns dels meus jocs, que ja heu vist a OFF MÀGIA…

Faré tota la màgia que sempre he somiat… Tota la màgia que sempre he volgut fer…

Estic molt il·lusionat amb el projecte… El 12 de Desembre a una bonica sala del barri de Sants de Barcelona… Serà FANTÀSTIC !

Més informació, molt aviat…

Fins dimecres, aquí al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Neurociència i Màgia

Següent Article

Espectacular última setmana del Teatre Màgic 2015…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells