Demà comença el “Festival Internacional Teatre Màgic 2013”

Lectura: 2 minuts

Agenda Màgica…

Demà comença la setena edició del Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona i La Canonja que organitza i dirigeix el Mag Gerard.

Un certamen únic que té categoria d’internacional i que durant un mes omplirà de màgia Tarragona i La Canonja. Un dels principals objectius del festival és programar màgia en els teatres.

Penseu que és un esdeveniment únic que aconsegueix, durant un mes, tenir èxit pel que fa a la gran quantitat de públic que assisteix als diferents espectacles de màgia, a l’alt nivell de la màgia que s’hi pot veure, als artistes internacionals que hi participen i als espectacles inèdits que s’hi representen.

Programació Festival Internacional Teatre Màgic 2013

Aquest any ens ofereixen una programació de luxe, excepcional…

Demà s’inicia amb la màgia de Amélie i el pròxim cap de setmana, divendres i dissabte, el Mag Gerard amb un espectacle conjunt amb l’internacional Sylvester the Jester.

I el pròxim Diumenge dia 10 de Novembre, actuarà l’Eduard Juanola amb el seu espectacle “El circ dels animals impossibles”.

Mireu la màgia que fa en Sylvester the Jester, podríem dir que ja és un clàssic, ha actuat arreu del món, aparicions televisives per tot el planeta, fa una màgia molt divertida inspirada en el món dels cartoons

http://www.youtube.com/watch?v=PCI53bPud8Y


El Festival seguirà durant les setmanes vinents amb Mag Gerard, Màgic Jaïr, Cia Animamundi, Selvin, Jaime Figueroa, El Gran Fetuchini i amb un espectacle de cloenda espectacular… En Jandro, el popular mag i coordinador de guions del programa de televisió El Hormiguero, presentarà el seu espectacle, que encara no ha estat mai estrenat a Catalunya: “Jandro.TV”.

De tot plegat en seguirem parlant aquí, al “Diari d’un Mag”

Podeu veure tots els detalls de la programació del Festival al web del Teatre Màgic: Programació Teatre Màgic en PDF

I tota la informació del Festival Internacional Teatre Màgic al seu web: Web Teatre Màgic

La importància del Teatre Màgic…

L’esforç que suposa organitzar un festival d’aquestes característiques, de dignificar la màgia, de portar màgia de primera línia, aconseguir divulgar il·lusionisme, fer que, cada dia, més espectadors vulguin veure coses impossibles, fer que el nostre art adquireixi més valor en els teatres, tot això i molt més fa que el Festival Internacional Teatre Màgic mereixi tot el nostre suport.

Ens imaginem el que costa dur-lo a terme i des d’aquí l’aplaudim…

A vegades no ens adonem dels èxits propers i ens els han d’explicar des de fora, el Festival Internacional Teatre Màgic ha aparegut a la prestigiosa revista de màgia Magic Magazine:

El Teatre Màgic als mitjans…

Podeu llegir la notícia a l’edició digital del Diari de Tarragona, sobre el Festival: Aquí

També hem vist al blog del Teatre Màgic que el Mag Gerard ha sigut portada del número de Novembre de la revista Alhora.

Podeu veure la revista: Aquí

El Mag Gerard ha gravat un vídeo màgic de manipulació amb cartes per promocionar la revista:

http://www.youtube.com/watch?v=BCsZ_NbJ6hM

L’any passat vam tenir l’honor de participar al Festival Internacional Teatre Màgic, presentant el nostre espectacle Off Màgia, mireu Aquí, va ser una experiència que no oblidarem mai, tothom ens va tractar molt bé, els espectadors, l’organització, els tècnics, la gent del teatre… Això ho diu tot d’un festival…

Seguirem parlant d’aquesta edició del Festival Internacional Teatre Màgic, les pròximes setmanes, aquí, al “Diari d’un Mag”

Fins dijous…

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

2 Comments

Comments are closed.

Anterior Article

Dai Vernon, documental…

Següent Article

Cordes enllaçades entrellaçades…

Últims articles de Blog

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs