Finalistes al Concurs Fotogràfic del Teatre Lliure

Lectura: 1 minut

Notícia – Concurs Fotogràfic Lliure

Des d’ahir estem molt contents perquè les fotos que vàrem presentar al concurs fotogràfic del Teatre Lliure han quedat finalistes (de 73 participants presentats) i seran exposades al mateix teatre a l’exposició fotogràfica d’inauguració de temporada vinent 2007/2008.
Moltes gràcies, a tots els amics que ens han ajudat en la realització d’aquest exercici que va resultar tant divertit.
Quan les puguem ensenyar us les mostrarem des d’aquí, estem estudiant com. Segurament serà quan es faci l’exposició al Setembre o a l’Octubre, de la qual també us en informarem des d'aquí. 
De moment he immortalitzat el tros de text (perquè les agendes passen i les imatges queden) que podeu trobar a l’agenda de la pàgina del Lliure amb el veredicte del concurs:

Concurs Fotogràfic Teatre Lliure

Fins demà.
Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Podria parlar…

Següent Article

Tires de màgia…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells