Nit Especial de Màgia a l’Espai Alarona de Mataró

/
Lectura: 1 minut

El pròxim 10 d’Octubre a les 22h00, farem una Nit Especial de Màgia a l’Espai Alarona de Mataró.

Hi participarem, per ordre d’aparició, els mags: Jordi Pallarés, Sergi Dalmau, Daniel Arbonés, Alicia Santaolalla. Presenta l’acte: Churches.

Estem molt il·lusionats, il·lusionats perquè l’actuació va sorgir arrel d’un taller de teatre que ens va impartir en Carles Pérez.

El grup va néixer en aquelles classes i conté ingredients que considero bàsics: molt talent, molta creativitat, moltes ganes de passar-s’ho bé i de fer-ho passar bé al públic.

Tenim l’avantatge que cada un de nosaltres som diferents, que presentarem diferents estils de màgia i que, per tant, l’espectacle que oferirem serà heterogeni i únic…

L’actuació és gratuïta i al final, si us agrada, podreu fer el vostre donatiu per què l’espectacle continuï…

Info Agenda Mensual Mataró: Aquí

L’Espai Alarona està situat a:

Plaça Santa Maria, 6, 08301 Mataró

Us hi esperem !!!

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gales Màgiques

Següent Article

Els invents màgics de l’Enric Magoo…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells