Han parlat de nosaltres a… El món a RAC1

/
Lectura: 1 minut

El món a RAC1
Els divendres, per mi, són alegres de per sí, però avui encara més, prop de les 8h00 del matí, he rebut una trucada… la Txell em diu que el Lluís li ha fet un crit, que ha sentit que parlaven d’aquest bloc i que deien el meu nom al programa de ràdio: El món a RAC1 d’en Jordi Basté!!!
No cal dir que m’ha fet molta il·lusió… Per mi ha estat un regal, aquestes sorpreses que et reserva la vida… Que un programa que t’agrada parli del que tu fas de manera espontània, fa que sentis un pessigolleig difícil d’explicar…

En sóc oient, m’agrada la secció del Pàmies els dilluns, el Guille Milkyway, Beltran, Ganyet els dijous, l’Ens fotran fora els divendres, les entrevistes, El perquè de tot plegat, la secció de sèries, … Segur que és un tòpic però és veritat: La màgia de la ràdio m’acompanya durant tot el matí. M’ho passo molt bé!
Gràcies a tot l’equip de El món a RAC1 per fer-ho possible!!! Una salutació des de el Diari d’un Mag !!!

Podeu escoltar el moment en el que han parlat del Diari d’un Mag, a la secció: A cop de clic, aquí:

Podeu llegir-ne la referència la secció: A cop de clic, del blog d’El món: Aquí

Ah!, i gràcies al Lluís i la Txell per escoltar en aquells moments la ràdio i per avisar-me tan ràpid, m’heu fet feliç !!!

Fins diumenge… Diumenge parlaré de màgia que no és ben bé màgia però sí que ho és…
daniel.cat

màgia.cat
www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

“Partenaires”, sempre dins la capsa!!!

Següent Article

La noia que somiava en canviar el color d’una carta i una capsa de llumins…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells