Hans Klok, Pamela Anderson, Carmen Electra…

Lectura: 1 minut

Ara farem un viatge en el temps… al passat (sí, una excusa per parlar d’una notícia antiga, però que no puc evitar posar aquí… Clar que per altra banda penso que si parlo de Houdini que és del segle passat, perquè no puc parlar de coses que han passat fa pocs anys, que també són part de la nostra història màgica?).

Fa cosa d’un o dos anys, el mag holandès Hans Klok (pàgina aquí i wikipedia aquí) feia un espectacle a Las Vegas amb la Pamela Anderson.
Mireu, el cartell:
Hans Klok
Mireu la promo de l’espectacle:
http://www.youtube.com/watch?v=N8yod-wL4Us


Es veu que fa uns anys també apareixia la Carmen Electra en un dels seus espectacles.
Quina bona tàctica comercial!, posar un personatge mediàtic!… sí, perquè, tenir una partenaire que es digui Carmen Electra o Pamela Anderson, segur que genera molta expectació.
En aquest cas segur que molts espectadors anaven a veure en primera instància a la Pam enlloc del mag, però al final la fama de la Anderson segur que es va acabar encomanant al Hans…
(a vegades acabes d’escriure una frase i t’adones que el que dius és una evidència 🙂
Si no et fixes amb la estètica, la música, les interpretacions… els jocs, grans clàssics de la màgia de grans il·lusions, estan impecablement realitzats, amb rapidesa i són molt bons.
Un exemple, mireu… una aparició al programa de la Ellen DeGeneres:
http://www.youtube.com/watch?v=irzd3668uM8

Reflexió, (no em feu gaire cas…), cal presentar els números de gran il·lusió fent interpretacions forçades ?, cal anar pentinat així ?, cal posar un ventilador a lo Paulina Rubio ?, cal que la música sigui d’aquest tipus… tot… hortera així ?…
Reflexioneu-hi… o no…

Au!, fins la setmana que ve.
Daniel
www.magia.cat

màgia.cat
www.offmagia.com/facebook

facebook off màgia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Auto bombo promos

Següent Article

Sentit del “timing”…

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells