Harry Potter desputllat.

Lectura: 1 minut

Els mags també ens despullem, jo mateix, aquí cada setmana us explico coses meves, em trec la roba intel·lectualment (o no tant intel·lectualment) parlant…

L’altre dia, passejant pel West End de Londres, la zona on hi ha molts teatres per metre quadrat (això ha quedat una mica xulo no ?).
Stop!
Ho esborro… ho explicaré d’una altra manera:
Doncs l’altre dia, per casualitat, vàrem fer una foto a Londres, al West End, que és un barri ple de teatres… (una mica millor?).

I vàrem passar per davant del teatre on l’actor Daniel Radcliffe, en Harry Potter al cinema, està fent l'obra on surt despullat. Aquesta és la foto que vàrem fer:

Equus
Nota mental reflexiva: No entenc perquè hi ha hagut tant escàndol pel tema Daniel Radcliffe alter ego d’en Harry Potter despullat.

I no, tot i ser mag també, no tinc intenció de despullar-me a l’escenari.

Fins la setmana que ve.

Daniel
www.offmagia.com
www.magia.cat

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Una tenda de màgia en un carreró(que no existeix) de Londres.

Següent Article

El triomf de la simplicitat

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells