Imanol Ituiño presentarà la Gala Inaugural del CMNM 2017 !

Lectura: 1 minut


La Gala Inaugural del Congrés Màgic de Manresa 2017, serà molt especial, ja que porta per títol “Sabor a Magia”. Des de Premsa i Comunicació del CMNM 2017 estem molt contents de desvetllar el presentador de la Gala Inaugural… Es tracta de l’il·lusionista de Bilbao, Imanol Ituiño !

En el que serà el Congrés de la imaginació, tindrem l’honor de comptar amb un dels mags més imaginatius… L’any 2008 va obtenir el Primer Premio de Magia de Cerca en Almussafes i l’any 2014 el Segundo Premio Nacional de Magia de Salón, amb el seu bonic número “La caja de galletas”

https://www.youtube.com/watch?v=llh2cUAqfVI

És sabut que l’il·lusionisme i el cinema tenen molts punts de connexió i per tant, no és casualitat que Imanol Ituiño hagi estudiat Comunicació Audiovisual, especialitzat en Cinema i Vídeo. Ha obtingut premis pels curtmetratges que ha realitzat, parla de màgia i fa màgia per la ràdio, a la ràdio pública del País Basc Euskadi Irradia (ha escrit un llibre sobre el tema), també va ser un dels il·lusionistes que va col·laborar en el llibre del Mag Gerard, “Magia de Escenario Sin Complejos”, la seva màgia és divertida i cuida els detalls al màxim…

És d’una generació de mags que ha crescut, com molts de nosaltres, amb Juan Tamariz i que ha sabut crear el seu propi llenguatge per expressar el seu art…

Com a exemple, els vídeos de presentació d’un dels seus espectacles…

Són molt màgics i enginyosos…

https://www.youtube.com/watch?v=rVr9PP3zWhU

https://www.youtube.com/watch?v=B1S3wXk6vAI

L’any 2013 va rodar un magnífic documental, una joia, molt ben realitzat, sobre màgia: “Ilusión: un documental de la magia en Bilbao”. Demostra la seva gran implicació envers l’art màgic.

El pots veure, ara mateix… És imprescindible que el vegis…

D’aquestes imatges se’n desprèn el seu gran amor cap a l’il·lusionisme. És un gran document per les noves generacions de mags… Tot un luxe !

https://www.youtube.com/watch?v=wno3uaZVsiU

Fins dijous, amb més màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Gales Màgiques amb Estructura Creativa… (4)

Següent Article

Gales Màgiques amb estructura creativa… (5)

Últims articles de Blog

Infografia RANDOM

Moltes Gràcies als que ho heu fet possible! 345 minuts de felicitats més de 120 persones

Diumenge RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Dissabte RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs

Divendres RANDOM

Recorda que si vols assistir a RANDOM. Els pròxims 27, 28 i 29 de Gener, tindràs