IV Festival El Rei de la Màgia

/
Lectura: 1 minut

Avui comença el 4t Festival de El Rei de la Màgia.  És una gran iniciativa. Cal destacar positivament tot el que fa pel nostre art, aquesta mítica tenda de màgia i teatre d’il·lusionisme de Barcelona.

Avui, la tradicional activitat que ofereix la sala, la Jam Session, serà una Jam Session Extraordinària (avui dimecres 9 a les 21h), ens asseguren convidats especials. Demà la Gala d’Inauguració del Festival (dijous 10 a les 21h), presentat per Pau Martínez i amb les actuacions de Josué, malabarista de la Costa Rica, Mag Gerard, les grans il·lusions de Raúl Black i d’un Mag Sorpresa ! Em sembla una gran idea que en el programa s’hi inclogui aquest al·licient misteriós… Qui serà ?

Divendres, serà el torn de la Gala de Close-Up (divendres 11 i dissabte 12, a les 21h), presentat per Micky Conesa i amb les actuacions de Mario López amb la manipulació d’objectes i dels cartòmags Pere Rafart y Miguel Gómez. Ho arrodonirà la Gala d’Escena (dissabte 12 i diumenge 13, a les 17h), presentada per Gerard Roca Show i amb les actuacions de Pere Miró, la màgia teatral de Gisell, les grans il·lusions de Ezker, la manipulació escènica de Jessica Guloomal.

A continuació, un vídeo de Mario López, un dels protagonistes del Festival…

https://www.youtube.com/watch?v=tgTNnTTmiw0

Podeu consultar tota la informació sobre el 4t Festival de El Rei de la Màgia, al següent enllaç: Programació 4t Festival de El Rei de la Màgia

En  seguirem parlant, aquesta setmana, aquí, al “Diari d’un Mag”

Daniel Arbonés

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Jakob Mathias presentará la seva imaginativa màgia al Congrés de Manresa 2017 !

Següent Article

Aquesta setmana… Gaëtan Bloom al Teatre Màgic 2016 !

Últims articles de Blog