Ja sabem el programa FIMAG 2016 !

Lectura: 2 minuts

Ahir es va fer públic el programa del FIMAG 2016, la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, que se celebrarà del 3 al 5 de Juny de 2016. La setmana prèvia s’inaugurarà l’exposició sobre la Botiga Magicus, que són els guardonats, aquest any, amb el Premi FIMAG 2016, pel reconeixement a la seva trajectòria màgica de 70 anys d’història.

La Fira consta d’un extens programa d’activitats, una Gran Gala Internacional que s’ha ampliat a 3 representacions, durant tot el cap de setmana, gala presentada per Isaac Jurado i amb la participació d’un gran nombre de mags, una gala que promet, immensa, hi actuaran els il·lusionistes: Anson Lee, Ta na Managa, Igor Trifunov, Disguido, Pedro Volta, Mag Edgard i Mago d’Albéniz.

El show unipersonal del mediàtic Jeff Toussaint desperta la meva curiositat. Com serà un espectacle basat en l’hipnosi i els poders de la ment ? Serà màgic ?

Woody Aragon i Mario López realitzaran un espectacle de màgia de prop. En Woody Aragon també participarà en el FIMAG PRO, la vessant de la fira destinada als professionals, mitjançant una àmplia oferta de conferències molt interessants, amb  noms nacionals i internacionals, com Anson Lee de Taiwan, Raul Camaguey de Cuba, Borja Montón de Madrid…

Alguns d’aquests il·lusionistes també participaran a la Màgia als Palaus, una de les activitats que ens van agradar més, quan vam anar-hi l’any passat. Ja que els il·lusionistes treballen molt a prop dels espectadors, creant moments màgics únics…

I Màgia al carrer, Màgia als aparadors, Mercat Màgic, Màgia Social, Màgia de NitI molts mags… Us en parlarem, en més detall, en pròxims lliuraments del “Diari d’un Mag”

Tenim moltes ganes de Fira Màgica de Torroella de Montgrí !

Des del “Diari d’un Mag”, donem suport a la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, ja que pensem que l’esforç que realitza l’organització de la fira mereix que ens en fem ressò. La Fira ens proporcionarà gran nombre de moments d’il·lusió que us explicarem des d’avui fins al primer cap de setmana de Juny.

Periòdicament, us anirem descobrint els protagonistes del FIMAG 2016, ja que la gran quantitat d’actes i il·lusionistes requerirà una mirada en detall, per què els que us apropeu a la Fira, pugueu gaudir, encara més, de tota la màgia que hi podrem trobar.

Durant la fira, farem seguiment del que veurem, descobrirem nous il·lusionistes, us ho explicarem a les cròniques exclusives del “Diari d’un Mag”…

Podeu consultar el programa del FIMAG 2016 al web de la fira: fimag-magia.com i descarregar-vos el programa Aquí

Fins demà, amb l’article de Sant Jordi Especial Llibres de Màgia, aquí, al “Diari d’un Mag”

daniel.cat

www.magia.cat
Segueix-me al Twitter...
www.twitter.com/offmagia
Fes-te Fan de la nostra pàgina Facebook...
www.facebook.com/offmagia

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Excepcional Tom Stone… Dimarts Màgic… La Seca Espai Brossa

Següent Article

23 Llibres de Màgics per Sant Jordi

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells