Kevin James (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” III)

Lectura: 1 minut

Kevin James  Foto: Kevin James i el seu ajudant en una foto de promoció. M’ha costat trobar una foto d’ell, aquesta és la que més m’ha agradat.

Mag nord-americà. Vaig coincidir amb ell a les jornades màgiques de Vitoria, ens va fer una classe magistral. És imaginatiu i un gran creador d’efectes (alguns adquirits a posteriori pel Copperfield -per exemple, la neu, la rosa de paper… -). Un dia us en parlaré més extensament.

Fins la setmana que ve, fins la propera foto màgica d’aquest “Diari d’estiu”.

Daniel
www.offmagia.com
www.offmagia.com/festamajor

Daniel Arbonés escriu des de l’any 2006 el “Diari d’un Mag”, ha col·laborat en llibres de màgia, s’ha encarregat de la direcció de premsa d’un Congrés Màgic, ha fet de professor de màgia per a altres mags, ha dirigit Gales Màgiques, imparteix conferències divulgatives, escriu i interpreta espectacles de màgia amb contingut teatral (de carrer, de saló, contes amb màgia). Fins i tot, ha inventat jocs amb objectes tan inversemblants com l’univers dels caramels PEZ…
La seva última creació, RANDOM, és una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d'atzar, en el que l'espectador és protagonista. Cada cop, gaudirà d'un espectacle diferent!

Anterior Article

Juan Tamariz (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” II)

Següent Article

Pepe Carroll (Fotos màgiques del “Diari d’estiu” IV)

Últims articles de Blog

El Mag Més RANDOM!

Continuem jugant amb els dissenys dels nostres cartells RANDOM… Penso que la diversitat dels nostres cartells